Antena Meniu Search
x

Copiii MUMIFICAŢI din podul blocului din Bistriţa ar proveni de la aceeaşi mamă. A fost identificată o POSIBILĂ SUSPECTĂ!

Trei bebeluşi au fost găsiţi morţi, în stare avansată de descompunere, în uscătoria unu bloc din comuna Bistrița Bârgăului, Bistriţa Năsăud. Potrivit unor surse judiciare, copiii ar proveni de la aceeaşi mamă, însă nu se cunosc momentan detalii dacă femeia i-a ucis sau au murit accidental sau din cauze naturale.

Trei bebeluşi au fost găsiţi morţi, în stare avansată de descompunere, în uscătoria unu bloc din comuna Bistrița Bârgăului, Bistriţa Năsăud. Potrivit unor surse judiciare, copiii ar proveni de la aceeaşi  mamă, însă nu se cunosc momentan detalii dacă femeia i-a ucis sau au murit accidental sau din cauze naturale.

Potrivit unor surse judiciare, a fost identificată o femeie, posibilă suspectă, dar care este momentan plecată din ţară. Potrivit surselor, femeia mai are trei copii cu trei taţi diferiţi.

De asemenea, potrivit surselor judiciare, autopsiile cadavrelor mumificate ale copiilor nu sunt încă finalizate, insă s-au obţinut probe ADN care să permită identificarea de elemente comune cu cadavrele descoperite în podul blocului din Bistriţa.

Reamintim că trei copii au fost găsiţi morţi în podul unui bloc, doi dintre ei fiind gemeni nou-născuți. Descoperirea a fost făcută în podul unui bloc din apropiere de gara din Bistrița-Bârgăului. Doi dintre copii sunt gemeni și au murit la scurt timp după naștere. Cel de-al treilea este și el bebeluș. Unul dintre ei avea o pungă pe cap.

Trupurile copiilor erau în descompunere, semn că au decedat de ceva vreme, posibil chiar câțiva ani. Cadavrele au fost deja transportate la morgă, pentru necropsie.

Macabra descoperire a fost făcută de către copilul de 12 ani al unei femei care locuiește la parterul blocului în cauză. Femeia s-a deplasat în podul blocului împreună cu băiatul său pentru a întinde niște haine la uscat, într-un spațiu special amenajat pentru asta.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Băiatul său a văzut trupul unuia dintre copii, despre care a crezut că este o păpușă. Mama sa s-a apropiat și și-a dat seama că este vorba despre cadavrele a doi copii. Imediat, femeia a anunțat poliția. Polițiștii au fost cei care au descoperit cel de-al treilea copil.

Se pare că lângă trupurile copiilor a fost găsită și lenjerie intimă și un maieu plin de sânge. Este posibil ca mama celor doi gemeni morți să fi născut chiar acolo. Trupurile a doi dintre copii erau ascunse în doi saci de rafie.

Citeşte şi DESCOPERIRE CUMPLITĂ în Bistriţa-Năsăud: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în uscătoria unui bloc! Unul dintre ei avea o pungă pe cap (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Copiii MUMIFICAŢI din podul blocului din Bistriţa ar proveni de la aceeaşi mamă. A fost identificată o POSIBILĂ SUSPECTĂ!