Copiii vor frizuri trasnite

Publicat: 16.03.2013, 19:30.
Actualizat: 16.03.2013, 20:37

S-au dus vremurile cand pustii erau tunsi de parinti. Mai nou, copiii au pretentii mai mari ca adultii. Vor sa fie la moda, sa aiba o coafura ca-n reviste si sa fie consultati pas cu pas de frizer.

Fetitele nu se mai multumesc cu pieptanatul, vor sa li se faca manichiura, exact ca mamelor.

Si lung si scurt. Si blond si negru. Daca se poate, in acelasi timp. Cam asa suna pretentiile tuturor copiilor. Cei mici stiu cat de important este felul in care arati.

Stilistii pentru copii spun ca tunsoarea celui mic arata ce fel de parinte esti. Daca fetita are parul aranjat in pas cu moda, atunci si parintele este unul grijuliu.

Nu mai este la moda sa "razi copilul in cap ca sa-i creasca parul des". Si nici copiii nu prea mai sunt de acord sa-i tunda mama acasa, dupa metoda "castronul". Asa ca parintii lasa la coafor si 50 lei.

Copiii se lasa si pe mana unei manichiuriste. Sclipici, catifea, stelute, oja roz. Pe copii nu-i intereseaza pretul, chiar daca este la fel ca pentru adulti. Adica 20 de lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.