Antena Meniu Search
x

Copil bătut cu bâta, umilit și filmat

Bătut cu o bâtă, umilit şi filmat de câţiva colegi mai mari. Sunt momentele cumplite prin care a trecut un copil de zece ani dintr-un centru maternal din Mureş

Vezi și

Bătut cu o bâtă, umilit şi filmat de câţiva colegi mai mari. Sunt momentele cumplite prin care a trecut un copil de zece ani dintr-un centru maternal din Mureş.

Lacrimile lui nu i-au făcut pe colegii să pună capăt calvarului. Complexul maternal de la Sâncraiu de Mureş este renumit pentru scandaluri. În urmă cu doi ani, o familie de asistenţi sociali a fost trimisă acasă după ce şi-a bătut copilul pe care-l avea în grijă, iar un asistent social s-a sinucis după ce a ieşit la iveală că a întreţinut relaţii sexuală cu o fată orfană din centru. 

Lajos are 30 de ani şi a crescut la centrul maternal din Mureş. Când a văzut filmuleţul pe o reţea de socializare s-a hotărât să-l ajute pe băieţelul bătut. În imagini se vede cum copilul de zece ani este lovit cu o bucată de lemn în cap. E corecţia pe care o primeşte pentru că ar fi furat bani dintr-un dulap al centrului. Plânge şi îşi roagă colegii să înceteze. Scena s-a petrecut sub ochii unui băieţel de cinci ani şi a fost filmată de un alt copil din centru.

Când cazul a ajuns la poliţie, bărbatul s-a sinucis. Soţia lui a fost şi ea cercetată după ce anchetatorii au aflat că îi bătea pe copiii de care trebuia să aibă grijă, ca o mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil bătut cu bâta, umilit și filmat