Antena Meniu Search
x

Copil de doi ani, dispărut fără urmă

Momente de disperare într-o localitate bihoreană, unde copilul de doi ani al unei familii este dat dispărut de aproape 24 de ore

Vezi și

Momente de disperare într-o localitate bihoreană, unde copilul de doi ani al unei familii este dat dispărut de aproape 24 de ore

Băiatul fusese lăsat în grija surorii lui de 13 ani, care l-a lăsat să iasă în curte. De atunci, însă, nimeni nu l-a mai văzut.

Aproape întreaga localitate bihoreană, alături de poliţişti şi jandarmi, a ieşit în căutarea băiatului de doi ani şi trei luni. Nu este pentru prima oară când a fost lăsat în grija surorii lui mai mari, motiv pentru care părinţii cred că a fost răpit.

Gândurile părinţilor sunt împărtăşite şi de vecini. Autorităţile, însă, nu exclud nicio posibilitate.

Băiatul are o înălţime de 80 cm, între 15 şi 20 de kilograme greutate, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond tuns scurt şi are o cicatrice în palma stângă, de 2 centimetri. În ziua dispariţiei purta o bluză verde cu mânecă lungă, pantaloni lungi de culoare gri şi tenişi bleumarin. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă, 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de doi ani, dispărut fără urmă