Antena Meniu Search
x

Un copil din Târgu Jiu a fost bătut crunt de MAMĂ pentru că NU E OLIMPIC la CINCI MATERII, aşa cum vrea femeia

Situaţie halucinantă la Târgu Jiu. O mamă şi-a bătut băiatul de 13 ani atât de crunt, încât copilul a fost transportat de urgenţă la spital.

Copil din Târgu Jiu, cu o minte GENIALĂ, bătut de MAMĂ până I-A RUPT COLOANA pentru că NU E OLIMPIC la CINCI MATERII, aşa cum vrea femeia

Situaţie halucinantă la Târgu Jiu. O mamă şi-a bătut băiatul de 13 ani atât de crunt, încât copilul a fost transportat de urgenţă la spital.

UPDATE: Femeia este medic la IPJ, la poliția județului din Gorj.

Băiatul este OLIMPIC la mai multe materii, dar, potrivit mamei nu erau suficiente: se pare că ea considera că ar fi trebuit să aibă rezultate şi mai bune, iar acesta ar fi fost şi uluitorul motiv al bătăii care ar fi putut să-l trimită pe copil în scaunul cu rotile. Potrivit unor surse din anchetă, băiatul a fost lovit în mod repetat cu un corp dur şi prezintă urme de MUŞCĂTURI.

Potrivit informaţiilor iniţiale, s-a emis ipoteza că băiatul ar prezenta fracturi la coloană, informaţie infirmată ulterior de analizele detaliate. Copilul este în stare gravă, prezentând multiple lovituri pe tot corpul.

Băiatul este un elev eminent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Târgu Jiu a fost bătut crunt de MAMĂ pentru că NU E OLIMPIC la CINCI MATERII, aşa cum vrea femeia