Antena Meniu Search
x

Copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat în bazinul de decantare de la marginea satului (Video)

Misterul dispariţiei fără urmă a lui Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani din Pecineaga se adânceşte. Băiatul a fost căutat şi astăzi de sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.11.2019, 19:59

Vezi și

Misterul dispariţiei fără urmă a lui Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani din Pecineaga, se adânceşte. Băiatul a fost căutat şi astăzi de sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Pompierii au început să golească şi bazinul de decantare de la marginea satului, din cauza unei ipoteze, conform căreia, copilul ar fi căzut acolo. 

Autorităţile urmăresc fiecare pistă

Pompierii au pus în funcţiune motopompe de mare capacitate şi au început să golească bazinul de decantare de la marginea satului, în cadrul căutărilor copilului de 8 ani, dispărut fără urmă la Pecineaga.

Dispariţia baiatului a fost raportată sâmbătă seară, iar de atunci, comuna nu mai are linişte. Ultimele indicii i-au condus pe criminalişti la bazinele de colectare a dejecţiilor. Autorităţile vor să verifice ipoteza conform căreia, băiatul ar fi putut să cadă în bazinul respectiv. Posibilitatea a fost luată în calcul după ce rolele copilului au fost descoperite în apropierea zonei.

Totuşi, tatăl baiatului nu crede ca a căzut în bazin, ci că ar fi fost răpit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat în bazinul de decantare de la marginea satului (Video)