Antena Meniu Search
x

Copil intoxicat cu clor la piscină

Un copil de cinci ani a ajuns la spital intoxicat cu clor după ce a petrecut câteva ore la o piscina unui hotel de patru stele din Bran.

Vezi și

 Un copil de cinci ani a ajuns la spital intoxicat cu clor după ce a petrecut câteva ore la o piscina unui hotel de patru stele din Bran. Părinţii lui acuză şi ei o stare de rău, laolaltă cu mai mulţi turişti care au înotat în acelaşi bazin.

Pe fişa medicală a copilului scrie negru pe alb: intoxicaţie cu clor! Toată vacanţa familiei s-a dat peste cap ieri, când băiatul, pasionat de înot, s-a tot bălăcit în piscină. Au urmat imediat o tuse grea şi vărsăturile.

Siropurile de tuse n-au avut niciun efect. A fost momentul în care au decis să meargă rapid la spital. Deşi nu au vrut să pornească vreun război cu reprezentanţii hotelului de patru stele, n-au putut să nu le ceară explicaţii.

Nu chiar! Chemaţi de părinţi şi de o altă familie care acuza stări asemănătoare, inspectorii de la Protecţia Consumatorului s-au îngrozit de probele luate din piscină!

Cei de la hotel recunosc că au avut o scăpare. Patronii hotelului ar putea lua o amendă de până la 30.000 de lei. Şi mai pierd ceva, pe lângă bani. Încrederea unor familii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copil intoxicat cu clor la piscină