Antena Meniu Search
x

Copil tăiat cu sabia de un alt copil

Un bărbat şi-a văzut fiul de 12 ani gladiator. L-ar fi pus să-şi măsoare forţele în stradă, cu un alt puşti de vârsta lui.

Vezi și

 Un bărbat şi-a văzut fiul de 12 ani gladiator. L-ar fi pus să-şi măsoare forţele în stradă, cu un alt puşti de vârsta lui. Cum copilul atacat a refuzat să se bată, bărbatul ar fi mers şi mai departe cu îndemnurile barbare.

Scenele par desprinse din filme. Această femeie povesteşte cum ar fi fost tăiat la gât cu o sabie băiatul ei de 12 ani. L-ar fi trimis la un magazin, împreună cu cei doi fraţi mai mici, să cumpere pâine. În stradă, un tată ar fi vrut să se mândrească, în faţa lumii, cu calităţile de luptător ale fiului său. Tot de 12 ani. I-ar fi invitat pe cei trei băieţi să-şi potrivească forţele cu el. Doar că băieţii ar fi refuzat înfruntarea.

Fraţii mai mici au reuşit să fugă şi să-şi alerteze familia. Părinţii au venit într-un suflet la magazin. Agresorul, în schimb, nu mai era de găsit. Şi tatăl lui dispăruse. Părinţii l-au confruntat mai târziu. Dar ar fi primit ameninţări.

Pe bărbat l-au căutat azi şi reporterii Observator. El are însă o cu totul altă varianţă a poveştii. Ambele familii au fost audiate de poliţie, iar mâine vor da cu subsemnatul în faţa procurorilor. Agresorul e minor. Tatăl lui însă, în cazul în care va fi găsit vinovat pentru instigare la tentativă de omor, riscă închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil tăiat cu sabia de un alt copil