Antena Meniu Search
x

Un copil s-a tăiat la gât în timp ce se afla la grădiniţă

Doi părinţi din Bucureşti sunt revoltaţi după ce şi-au luat fetiţa acasă, de la grădiniţă, tăiată în zona feţei. În loc să îl ducă la spital, educatoarele s-au grăbit mai tare să ascundă incidentul.

Vezi și

Mama Ioanei a ajuns la grădiniţă, ca în fiecare seară, să îşi ia fetiţa acasă. Când şi-a văzut copilul plin de sânge a cerut explicaţii educatoarei.

I-am văzut aşa, ca o crestătură acoperită de sânge. Mi-a zis că a rămas şocată, doamna educatoare, de ce a văzut în pătuţ. O pată foarte mare de sânge. Mi-a spus că nu a putut să-i acorde primul ajutor pentru că nu a lăsat-o fetiţa, povestește femeia.

Şi nici la ambulanţă nu a sunat nimeni. Educatoarele s-ar fi ocupat întâi de. muşamalizarea incidentului. Au spălat iepuraşul de pluş cu care dormea fetiţa şi pijamaua.

Nu am fost anunţaţi exact atunci. Să o luăm să o ducem la un spital, să vedem despre ce este vorba, spune mama copilei.

Câte ore a dormit copilul, a sângerat, adaugă tatăl.

Mi-a spus că a lipsit cât a fost la toaletă, doar trei minute şi cât a fost la doamna directoare, trei minute, explică părinții.

Timp în care, ceva s-a întâmplat. Dar încă nu se ştie ce. Şi nimeni nu spune nimic.

Când am ajuns, da, ea plângea şi îmi zicea, tati, buba. Am văzut-o că era tăiată sub bărbie, spune îngrozit părintele fetiței.

Ioana a fost dusă la spital tot de părinţi. Medicii au cusut rana şi i-au pus trei copci. Acum, fetiţa este pansată, dar acasă, cu părinţii.

Între timp, părinţii Ioanei au încercat să ia legătura cu educatoarea fetiţei şi cu directoarea ca să afle exact ce s-a întâmplat, dar nu au primit nicio explicaţie. Acelaşi răspuns l-am primit şi noi.

Reporter: Alo, bună ziua. Numele meu este Sonia Simionov, sunt reporter la Antena 1.

Educatoare: Vă rog frumos să mă lăsaţi în pace. Nu dau nicio declaraţie.

Părinții au depus o plângere împotriva celor care o aveau în grijă pe copilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Un copil s-a tăiat la gât în timp ce se afla la grădiniţă