Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de trei ani cu ambele picioare necrozate a fost plimbat între trei spitale din Bucureşti dintr-un motiv halucinant!

David, un băieţel în vârstă de trei ani, care are ambele picioare necrozate, a fost plimbat, ieri, între trei spitale din Bucureşti din cauză că este... sărac.

de Redactia Observator

la 19.04.2018 , 09:38

Un copil de trei ani cu ambele picioare necrozate a fost plimbat între trei spitale din Bucureşti Un copil de trei ani cu ambele picioare necrozate a fost plimbat între trei spitale din Bucureşti - Hepta

David, un băieţel în vârstă de trei ani, care are ambele picioare necrozate, a fost plimbat, ieri, între trei spitale din Bucureşti din cauză că este... sărac.

Deşi este în pericol să îşi piardă ambele picioare şi chiar să moară dacă un cheag de sânge îi provoca un stop cardio-respirator, copilul a fost refuzat la internare de medicii spitalelor din Bucureşti.

Mai mult, copilul nu a fost plimbat singur între spitale, ci alături de mama sa care este gravidă în luna a opta, scriu jurnaliştii Libertatea.

Articolul continuă după reclamă

"Totul a început la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost dus copilul, prima data. Nu l-au internat, în schimb, l-au umilit pentru că este sărac și l-au trimis la Spitalul Budimex. A fost cu mama lui lângă el, care este gravidă în luna a opta. Cazul reprezenta o urgență zero, atât pentru Spitalul Grigore Alexandrescu, cât și pentru Spitalul Budimex, care au secție de chirurgie vasculară", au declarat angajaţi ai unuia dintre spitale, revoltaţi de cele întâmplate.

După ce a fost refuzat și la Spitalul 'Marie Curie' (fost Budimex), acesta a fost trimis la Spitalul Fundeni, acolo unde medicii i-au făcut o serie de analize și apoi l-au trimis din nou la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Un copil de trei ani cu ambele picioare necrozate a fost plimbat între trei spitale din Bucureşti dintr-un motiv halucinant!