Antena Meniu Search
x

Copilul de 2 ani căzut de la etajul 6, în București, a supraviețuit miraculos

Un copil de doar un an şi 10 luni a scăpat cu răni minore, după ce a căzut de la etajul şase al unui bloc, în Bucureşti.

Vezi și

Poveste de supravieţuire incredibilă, în sectorul 3 din Bucureşti. Un copil de doar un an şi 10 luni a scăpat cu răni minore, după ce a căzut de la etajul şase al unui bloc. Băiatul a început să plângă în cădere, iar vecinii l-au auzit şi au ieşit din apartamente să-l ajute.

Băiatul de un an si zece luni s-a urcat pe o canapea rezemata de un perete, iar de acolo a ajuns pe pervazul geamului.

Desi fereastra e prevazuta cu un sistem de siguranta, micutul a stiut sa-l dezactiveze si apoi s-a dezechilibrat. Mama lui il scapase din ochi doar pentru cateva secunde si ar fi vazut chiar momentul caderii, dar n-a mai apucat sa-l prinda.  

Copilul s-a prabusit in gol, de la aproape 20 de metri inaltime, iar in cadere s-a lovit de unul dintre aparatele de aer conditionat. S-ar putea sa fie chiar elementul care i-a salvat viata.

Vecinii povestesc ca dupa impactul cu solul, baiatul s-ar fi ridicat chiar si ar fi vrut sa fuga inapoi la mama lui. A fost transportat de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni si de acolo la Clinica Marie Curie pentru ingrijiri.

Din fericire, micuţul este in afara oricarui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Copilul de 2 ani căzut de la etajul 6, în București, a supraviețuit miraculos