Antena Meniu Search
x

Copilă de 14 ani, abuzată de prietenii iubitului ei

O copilă de 14 ani, din Satu Mare, a trecut printr-un coşmar. A ieşit la un suc cu iubitul ei, un băiat cu doi ani mai mare, dar a fost abuzată sexual de trei prieteni ai acestuia. Chiar el i-ar fi întins capcana.

Vezi și

O copilă de 14 ani, din Satu Mare, a trecut printr-un coşmar. A ieşit la un suc cu iubitul ei, un băiat cu doi ani mai mare, dar a fost abuzată sexual de trei prieteni ai acestuia. Chiar el i-ar fi întins capcana. A chemat-o în oraş, după care a urcat-o în maşină cu agresorii. A stat apoi şi a privit impasibil abuzurile, alături de un alt amic. Acum agresorii sunt arestaţi preventiv, iar cei doi complici sunt cercetaţi sub control judiciar. 

cum e mieluşel. Atunci însă a purtat masca lupului. Iar cazul este cu atât mai şocant cu cât fata de 14 ani a fost atrasă în cursă chiar de iubitul ei. Acesta a chemat-o în oraş, iar copila nu a bănuit ce i se pregăteşte.

Doar că planurile lui erau altele. I-a propus o plimbare în afara oraşului, împreună cu alţi prieteni. Iar fata, încrezătoare, a acceptat. Când şoferul a oprit maşina.

Fata a fost supusă la perversiuni sexuale de 3 dintre tineri. Alţi doi, printre care şi iubitul ei, au stat şi au privit totul. După ce şi-au bătut joc de ea, tinerii au dus-o înapoi în oraş. Împreună cu mama, fata a mers imediat la spital şi la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Copilă de 14 ani, abuzată de prietenii iubitului ei