Antena Meniu Search
x

Un baiat din Botosani a renuntat la scoala pentru a-si auta cei opt frati

O familie cu noua suflete, din judetul Botosani, traieste dintr-un leu, pe zi. Parintii abia fac fata greutatilor si cand reusesc sa le puna pe masa o mancare calda, e sarbatoare. Din cauza saraciei, baiatul cel mare a fost nevoit sa renunte la scoala ca sa munceasca.

Vezi și

Din 10, noua frati au ramas acasa, sa imparta saracia. Fata cea mare a plecat in lume sa-i ajute. Din banii stransi le-a cumparat doi cai si o caruta ca sa poata munci pamantul.

Sunt zile in care nu au ce pune pe masa, in afara de un pahar de lapte. Traiesc cu un leu pe zi, de persoana. Nici nu mai stiu ce gust are carnea. Mama face mai mult ciorba de legume. Cand vine pranzul, stau cu randul la masa.

Ca sa-si ajute familia, Ionut a abandonat scoala in clasa a V-a. Acum are 17 ani si duce greul casei. Si ceilalti copii vor avea probabil soarta lui. Au doar cateva haine bune, iar incaltarile, pe care le-au purtat pe rand, s-au rupt. Desi invata bine, Stefan lipseste si el de la scoala, sa-i ajute familia la treburi.

Al treilea dintre baieti sufera de sincromul Down, dar pentru ca parintii n-au mai avut bani sa mearga la Iasi, la control, au pierdut ajutorul de 520 de lei. Acum, cu totii traiesc din alocatiile celor mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un baiat din Botosani a renuntat la scoala pentru a-si auta cei opt frati