Antena Meniu Search
x

Copilotul lui Adrian Iovan, primele declaraţii la o lună după tragedia aviatică din Apuseni

Copilotul avionului care s-a prăbuşit luna trecută în Munţii Apuseni, incident în urma căruia şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, a făcut astăzi primele declaraţii.

Vezi și

La o lună de la accident, Răzvan Petrescu a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ziua cumplitei tragedii.

Tânărul de 24 de ani se afla alături de pilotul Adrian Iovan la manşa avionului prăbuşit. După 3 operaţii, Răzvan Petrescu se recuperează destul de bine şi azi a stat de vorbă cu presa.

"Am încercat să sun la 112, însă nu am reuşit. Eram conştient şi aşteptam ca cineva să ne vină în ajutor. Colegul meu, Radu Zamfir, m-a ajutat. Pentru mine urmează o perioadă de refacere, fizic, dar şi psihic. Despre zbor nu am voie să vorbesc", au fost mărturiile copilotului, în conferinţa de presă susţinută la Unitatea medicală din Cluj-Napoca, acolo unde a stat mai multe săptămâni internat la terapie intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copilotul lui Adrian Iovan, primele declaraţii la o lună după tragedia aviatică din Apuseni