Antena Meniu Search
x

Copilul care doarme 22 de ore pe zi

Îşi trăieşte viaţa în vis. Un vis urât, din care nu poate ieşi. Doarme 22 de ore din 24, cade din picioare şi somnul îi fură copilăria. E destinul unui băiat de 11 ani, care suferă de o boală rară. Boala somnului. Urmăriţi o poveste incredibilă.

Vezi și

 Vlad se prezintă politicos, apoi se ghemuieşte în pat, sub pătură. Acolo unde îşi petrece, de trei ani, copilăria. Dar cuvintele i se pierd, ochii i se închid şi Vlad cade, pentru a mia oară astăzi, într-un somn adânc.

La 11 ani, mai trăieşte doar în vis. Iar părinţii lui trăiesc într-un coşmar. Vlăduţ suferă de narcolepsie, boala somnului. O boală rară, care i-a răpit cei mai frumoşi ani.

Apoi, Vlad a început să doarmă mai mult, să ameţească din senin şi chiar să cadă din picioare. Chiar şi la şcoală. Primii medici la care au ajuns le-au spus părinţilor că Vlad se preface. Şi i-au sfătuit să-i ignore crizele.

De trei ani, Vlad s-a adâncit, tot mai mult, în lumea viselor. Chinuit de boala sa, Vlad a renunţat la şcoală. A renunţat la jocuri, la zâmbete şi la copilărie. Însă părinţii lui nu au renunţat la speranţă.

Vor să-l ducă pe Vlad la o clinică din străinătate. Însă trebuie să strângă bani, să găsească medici şi să obţină o programare. Până atunci, trăiesc doar cu speranţa că se vor trezi, într-o zi, dintr-un vis urât.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copilul care doarme 22 de ore pe zi