Antena Meniu Search
x

Copilul de trei ani, scos din fantana de prietenul sau mai mare, si-a reintalnit salvatorul

S-au privit in ochi. Si i-a promis ca-l invata sa mearga pe bicicleta. Copilul de trei ani, scos din fantana de prietenul sau mai mare, si-a reintalnit salvatorul. Un baiat de 14 ani, care viseaza sa devina pompier. A fost deja decorat pentru curaj

Vezi și

Numele lui Cristi Becheanu, baiatul de 14 ani din Segarcea, care si-a riscat viata pentru a-si salva prietenul cu 11 ani mai mic, e pe buzele tuturor. Datorita curajului lui, Gabriel traieste. A fost externat astazi din spital. Iar acasa, in mijlocul familiei, si-a intalnit salvatorul.

De mai bine de 24 de ore, Cristi traieste cele mai fericite momente din viata. Este felicitat, aplaudat, decorat. De ieri, este "cel mai curajos oltean".

5.000 de suflete s-au plecat in semn de recunostinta in fata curajului acestui copil. Din tribuna salii polivalente din Craiova, tatal si-a privit mandru fiul. “Dumnezeu stie multe si face multe”, a declarat tatal copilului.

Ramas in grija tatalului dupa divortul parintilor, Cristi e baiatul firav din Segarcea care sare oricand sa ajute. Acum trei ani a salvat cu mainile goale, dintr-o masina rasturnata, cinci oameni. Iar sambata a fost ingerul lui Gabriel. Baietelul de numai trei ani pe care l-a scos din fantana. I-a fost teama, insa NU pentru viata lui.

La Segarcea toata lumea vorbeste despre Cristi. Un copil de numele caruia se leaga acum si un record national.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copilul de trei ani, scos din fantana de prietenul sau mai mare, si-a reintalnit salvatorul