Antena Meniu Search
x

Video Copilul din Alba Iulia, dispărut după ce a fost la joacă, posibil răpit de tatăl de cetăţenie turcă. Mama: "L-am implorat, pur şi simplu, să mi-l aducă acasă şi să-mi spună unde sunt"

Apel disperat al unei mame din Alba Iulia. De mai bine de 24 de ore, femeia nu mai ştie nimic de copilul ei şi cere ajutor. Băiatul de doar 10 ani a dispărut fără urmă de la locul de joacă. Poliţiştii iau acum în calcul inclusiv varianta ca tatăl, cetăţean turc, să-şi fi răpit propriul fiu.

de Dorin Gâldău

la 03.09.2021, 21:38

Vezi și

Maria Simona Bicer, mama băiatului dispărut: "Am început să-l caut! Nu ştiu, Alba Iulia asta e mică. Unde ar putea să dispară copilul ăsta?"

Femeia şi-a văzut ultima dată copilul ieri, în jurul orei 5 după-masa. Abia venise de la serviciu, iar până să pregătească masa l-a lăsat pe băiat în parcul din faţa blocului.

Maria Simona Bicer, mama băiatului dispărut: Când a plecat pe uşă m-a pupat. Au fost toate în regulă.

Doar că băiatul nu s-a mai întors. Seara, femeia a plecat să-l caute... În zadar.

Pe acelaşi subiect

Maria Simona Bicer, mama băiatului dispărut: Când m-am dus, parcul era gol. Am întrebat acolo nişte copii. Zice: eu îl ştiu pe un băiat, a fost acum o oră aici, dar nu l-am mai văzut după aia. 

Dispărut după ce a mers la joacă

Ultima dată, copilul a fost văzut de vecini în timp ce pleca de la locul de joacă. 

Vecină: Am vorbit cu o vecină...l-a văzut pe fiul tău în jur de 5 şi jumătate, se dădea singur pe hintă. După aceea a plecat de la hintă în jos către blocuri, dar nu a luat-o la tine la bloc, o luase în jos

Femeia îl bănuieşte pe tatăl copilului că l-ar fi luat pe băiat fără acordul ei. Bărbatul, cetăţean turc, nu i-a răspuns însă nici la telefon şi nici la mesajele disperate. 

Mamă: L-am implorat, pur şi simplu, să mi-l aducă acasă şi să-mi spună unde sunt. 

Relaţia dintre părinţii băiatului este una tensionată. Femeia spune că după zece ani, cât a locuit în Turcia alături de soţul ei, a fost nevoită să se întoarcă în ţară din cauza ameninţărilor. Vorbele dure au continuat însă şi în România.

Maria Simona Bicer, mama băiatului dispărut: De câte ori venea zicea că dacă vrea să-mi facă rău, el îmi face. Că el poate să-mi ia copilul, să plece şi fără paşaport. Ieri dimineaţă, la ora 10, el a intrat în România. În ziua când mi-a dispărut copilul, în ziua aia, a intrat şi el în România

Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Sunt efectuate cercetări în care sunt agrenaţi zeci de poliţişti. Sunt luate în calcul mai multe variante de lucru, inclusiv aceea potrivit căreia tatăl minorului l-ar fi luat fără acordul mamei. 

Bicer Onur are 1 metru şi 40 centimetri înălţime, ochi căprui, faţa ovală şi păr brunet. La momentul dispariţiei, băiatul purta pantaloni sport lungi de culoare gri, o bluză verde și încălțăminte sport de culoare neagră. Cine are informaţii este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie. 

Minorul are următoarele semnalmente: 140 cm înălțime; aproximativ 40 de kilograme; Ochi căprui;

față ovală; Păr brunet, scurt;

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copilul din Alba Iulia, dispărut după ce a fost la joacă, posibil răpit de tatăl de cetăţenie turcă. Mama: "L-am implorat, pur şi simplu, să mi-l aducă acasă şi să-mi spună unde sunt"