Antena Meniu Search
x

Copilul Elodei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă va creşte supravegheat de psihologi

Copilul avocatei dispărute Elodia Ghinescu şi al poliţistului Cristian Cioacă va creşte supravegheat de psihologi. Două familii se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru custodia lui.

Vezi și

 Copilul avocatei dispărute Elodia Ghinescu şi al poliţistului Cristian Cioacă va creşte supravegheat de psihologi. Două familii se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru custodia lui.

Un copil care a făcut primii paşi în mijlocul unei familii aparent fericite. Universul lui s-a răsturnat când mama a dispărut fără urmă. Iar tatăl a fost acuzat de crimă. Cristian Cioacă şi-a dus copilul de mână la şcoală, până în ziua sentinţei. I-a spus fiului său că mama lui a plecat.

Încă de la dispariţia Elodiei, băiatul a fost miză în războiul dintre Cioacă şi familia celebrei avocate. S-au luptat pentru el în tribunale dar copilul a rămas mereu la familia poliţistului acuzat de crimă.

Condamnarea definitivă a lui Cioacă o face pe mama Elodiei să spere că va primi custodia nepotului. Judecătorii l-au lăsat pe copil în grija surorii lui Cristian Cioacă, când poliţistul a mai fost închis. În fiecare săptămână, femeia l-a dus pe copil în vizită la penitenciar. Băiatul i-a scris tatălui aflat după gratii dar şi avocatei acestuia. Scrisorile copilului au fost folosite ca probe de apărarea poliţistului.

Mama Elodiei este convinsă că nepotul ei era în casă în noaptea în care avocata ar fi fost ucisă. Băiatul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă este verificat din trei în trei luni de angajaţii de la Autoritatea Tutelară.

Deocamdată la casa mătuşii care îl creşte. Cristian Cioacă e obligat de judecători să-i plătească fiului despăgubiri morale. 130 de mii de euro. Împărţiţi lunar până la vârsta majoratului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copilul Elodei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă va creşte supravegheat de psihologi