Antena Meniu Search
x

Un copil de doar 6 ani este, de fapt, victima scandalului din mall, unde mama lui a fost încătuşată de doi poliţişti

Prins la mijloc în scandalul dintre mama lui şi poliţişti, un copil de şase ani este prima victimă a incidentului de la mall.

Vezi și

Prins la mijloc în scandalul dintre mama lui şi poliţişti, un copil de şase ani este prima victimă a incidentului de la mall. Agresat de mamă şi abandonat de agenţi în braţele unor străini, băiatul a suferit traumă după traumă. Un martor nou dezvăluie că femeia ar fi sărit să bată o clientă, de mână cu propriul copil. Şi tot în faţa lui, poliţiştii au târât-o până la maşină. Acum, băiatul s-a întors acasă, iar autorităţile au început ancheta socială. 

Scenele şocante s-au petrecut sub ochii băiatului de numai 6 ani, care şi-a văzut mama luată pe sus de poliţişti. Cu numai câteva clipe înainte, femeia şi-ar fi agresat copilul, spun martorii. 

O femeie din magazin a intervenit. I-a atras atenţia mamei nervoase că va suna la Protecţia Copilului. A fost momentul în care şi-ar fi pierdut cumpătul. Agenţii de pază au încercat să le despartă. Scandalul a continuat şi după sosirea poliţiştilor. Şi n-a fost singura ieşire. 

În timpul scandalului, copilul a ajuns la un cuplu care o cunoaşte pe mamă şi care se afla întâmplător în mall.

Pentru ieşirea ei, femeia este cercetată pentru ultraj şi riscă până la şase ani de închisoare. La rândul ei, a anunţat că îi dă în judecată pe poliţişti pentru purtare abuzivă şi pentru că i-ar fi lăsat copilul fără ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un copil de doar 6 ani este, de fapt, victima scandalului din mall, unde mama lui a fost încătuşată de doi poliţişti