Antena Meniu Search
x

Copilul strivit de o poarta de fotbal e in coma profunda

Visa sa devina fotbalist, insa visul lui s-a curmat, pe teren. Copilul strivit de o poarta de fotbal e in coma profunda. Devastati de durere, parintii inca mai spera intr-o minune. Sunt insa pregatiti si pentru ce e mai rau

Vezi și

Daca medicii le vor declara fiul in moarte clinica, ii vor dona organele. Vor ca inima baietelului lor sa bata in continuare, chiar daca bate in pieptul altui copil. "E bine sa salvam alti copilasi", a spus bunica baiatului.

Inima mare a micului fotbalist bate acum doar cu ajutorul aparatelor. Viata lui Alexandru atarna de un fir de ata. "Coma profunda, ajutat de aparate sa respire si sa ii mentinem tensiunea", a explicat medicul curant.

Tatal si-a privit unicul fiu cum ajunge sub 200 de kilograme de fier. Acum il priveste cum se stinge. Parintii au inima rupta in doua. Inca mai spera intr-un miracol, care sa-l readuca pe baiatul vesel acasa. In urma cu doua ore, tatal a scris pe o retea de socializare ca cel mic si-ar fi miscat mana.

Oricat de indurerati ar fi, daca baietelul nu supravietuieste, parintii vor sa ofere altor copii sansa pe care Alexandru a pierdut-o, intr-o joaca stupida. Sansa la viata. Daca medicii ii vor declara sfarsitul, vor semna actele de prelevare a organelor.

Pe langa jucariile din camera, isi pusese la loc de cinste si medaliile. Ultimul gol al lui Alexandru este imens, in sufletul tuturor. Colegii de ocoala ii mai privesc poza pe un panou in care zambea linistit.  Nenorocirea a lovit tot pe un teren de fotbal. De Ziua Copilului, baiatul s-a agatat de poarta pe care urma s-o apere tatal lui, intr-un meci. Fara nimic sa o tina, poarta s-a daramat pe Alexandru. Proprietarul terenului privat spune ca poarta nu trebuia prinsa neaparat. "Aceste porti nu trebuie fixate intr-un anume fel. Este o poarta mobila. Ele sunt mutate permanent".

Daca este cineva vinovat pentru soarta lui Alexandru, politistii il vor gasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copilul strivit de o poarta de fotbal e in coma profunda