Antena Meniu Search
x

Parintii copilului strivit de o poarta de fotbal au decis sa-i doneze organele

Momente cumplite pentru parintii copilului strivit de o poarta de fotbal, in Dambovita. Baiatul a intrat, aseara, in moarte celebrala, iar parintii au decis sa-i doneze organele.

Vezi și

Devastati de durere, parintii si-au tinut promisiunea si si-au dat acordul sa doneze organele fiului lor. Au vrut ca inima micutului sa bata in continuare si sa ofere o sansa la viata altui om. Ficatul a fost deja transplantat, in cursul noptii, unei fetite de 10 ani.

Decesul lui Alexandru a fost pronuntat, aseara, in jurul orei 20:00. Cu sufletul sfasiat de durere, parintii au primit vestea ca fiul lor a intrat in moarte celebrala. Au gasit, totusi, puterea sa ofere, dincolo de moarte, viata. O noua sansa pentru alti oameni.

Ficatul lui Alexandru a ajuns la o fetita de 10 ani, din Republica Moldova. Transplantul a insemnat pentru ea sfarsitul unei suferinte care i-a macinat mare parte din copilarie. S-a nascut cu fibroza hepatica congenitala, o boala rara, care s-a transformat, cu trecerea timpului, in ciroza.

Alexandru a intrat in coma pe 1 iunie, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie una speciala pentru el.

Parintii vor sa ofere altor copii sansa pe care Alexandru a pierdut-o, intr-o joaca stupida. Sansa la viata.

Ultimul gol al lui Alexandru este imens in sufletul tuturor. Colegii de scoala ii mai privesc poza pe un panou in care zambea liniotit.

Baiatul s-a agatat de poarta pe care urma s-o apere tatal lui, intr-un meci. Fara nimic care sa o sustina, poarta s-a daramat pe el.

Medicii au prelevant de la Alexandru si rinichii. Acestia vor fi transplantati la doua persoane aflate pe listele de asteptare de la Spitalul Fundeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Parintii copilului strivit de o poarta de fotbal au decis sa-i doneze organele