Antena Meniu Search
x

Video Costumaţi în clovni şi înarmaţi cu baloane, voluntarii unei asociaţii creștine au adus zâmbete pe chipurile copiilor din Oradea

Lei, pantere, câini sau flori din baloane colorate. Este modul inedit în care mai mulţi voluntari au ales să le împartă bucurie copiilor din Oradea, wekendul acesta. Costumaţi în clovni au cântat, au dansat şi s-au jucat împreună cu cei mici. Spre încantarea părinţilor care au intrat şi ei în atmosfera copilăriei. Totul că o repetiţie generală pentru Ziua Copilului.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 14:47

Vezi și

Costumaţi în clovni, voluntarii unei asociaţii creștine din Oradea, au ieşit în curtea Episcopiei greco-catolice pentru a le face o bucurie copiilor care se aflau în zonă. Copiii au intrat imediat în joc şi au primit baloane colorate, modelate în forme de flori şi animale. 

Clovn: E foarte uşor să îi animezi şi să vină să se joace cu tine pe aici. Toată lumea fuge pe aici, aleargă, vrea balonașe.

Cei mici au putut să-şi etaleze şi talentele artistice. Iar părinţii şi-au adus şi ei aminte de copilărie şi s-au alăturat distracţiei. 

Reporter: Câti copii ați adus la distracție?

Mamă: Astăzi patru. Toți ai noștri. Ne-am hotărât să venim pentru că nu plouă și să petreacă un pic de timp în aer liber. 

Pentru că au strâns un număr mare de copii, care au umplut curtea bisericii cu veselie, reprezentanţîi Episcopiei intenţionează să mai organizeze astfel de evenimente.

Eugen Ivuţ – reprezentat Biserica Greco catolică Oradea: Urmează încă două duminici de surprize între orele 1 și 3 după masă. 

Până atunci, clovnii-voluntari se pregătesc temeinic pentru 1 iunie, când promit că îi vor surprinde pe cei mici cu multe jocuri şi surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Costumaţi în clovni şi înarmaţi cu baloane, voluntarii unei asociaţii creștine au adus zâmbete pe chipurile copiilor din Oradea