Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Covrigul e noua mâncare a săracului!

Doi covrigi la preţ de unul. Este oferta irezistibilă a producătorilor pentru românii cu stomacul gol şi bani puţini în buzunar, odată cu reducerea TVA-ului. Iar clienţii se înghesuie la covrigărie, la orice oră a zilei să cumpere mai mult decât înainte.

de Redactia Observator

la 11.02.2014 , 20:22

 Clienţii roiesc în jurul acestei covrigării. Şi tinerii şi vârstnicii cumpără de zor variantele cele mai ieftine. Aşa că în laborator angajaţii nu stau nicio clipă. Coca este învârtită, rotită şi fiartă.

Apoi covrigii sunt ţinuţi şase minute în cuptor. Odată ieşiţi, se vând ca.pâinea caldă. Nu este de mirare, pentru că acum ei costă numai 50 de bani. 

Reducerea TVA-ului şi concurenţa tot mai mare i-a făcut pe covrigari să scadă preţul la 50 de bani. Dar nu ies în pierdere. Vânzările au crescut rapid. Specialiştii atrag însă atenţia că atunci când covrigii înlocuiesc micul dejun sau masa de prânz, riscăm să ne îmbolnăvim.

Vezi și

Chiar şi aşa, o simplă covrigărie din Capitală reuşeşte să vândă în fiecare zi mii de covrigi. Când covrigul costa un leu, profitul patronilor era de 100 la sută.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Covrigul e noua mâncare a săracului!