Antena Meniu Search
x

Cozi de 18 kilometri pe DN1, către Valea Prahovei

Nu avem autostradă spre munte şi, în fiecare week-end, ne răsturnăm propriile recorduri la timpul de aşteptare în trafic. Sâmbătă, pe Valea Prahovei cozile de maşini s-au întins pe 18 kilometri.

de Redactia Observator

la 09.02.2019, 23:55

Vezi și

Nu avem autostradă spre munte şi, în fiecare week-end, ne răsturnăm propriile recorduri la timpul de aşteptare în trafic. Sâmbătă, pe Valea Prahovei cozile de maşini s-au întins pe 18 kilometri. Ca să vă faceţi o idee că a fost chiar mai rău ca altă dată, vă dăm un singur exemplu: trei kilometri au fost parcurşi într-o oră. Competiţia drumurilor lungi şi chinuitoare nu s-a încheiat încă. Duminică, se termină vacanţa.

Pe Valea Prahovei, pe sensul de mers spre staţiunile montane, s-a stat cu orele. La prânz, cel mai aglomerat drum din ţară e blocat total. Nu e Crăciunul şi nici vreo sărbătoare naţională. Doar un week-end cu vreme bună, când oamenii se bucură de zilele libere şi merg la schi.

Nici după amiază nu a fost mai bine. Trei kilometri au fost parcurşi într-o oră. Iar coloana de maşini s-a întins de la Breaza până la Predeal.

În lipsa unei autostrăzi care să traverseze munţii, DN1 e un drum al suspinelor în fiecare week-end. În medie, într-o zi obişnuită, aproape 50 de mii de maşini tranzitează acest traseu. La sfârşit de săptămână, numărul lor este însă mult mai mare. Adevăratul test al nervilor ar putea fi însă mâine, când se termină vacanţa elevilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cozi de 18 kilometri pe DN1, către Valea Prahovei