Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cozonacul raw vegan este din ce în ce mai căutat în România

Un produs obţinut fără coacere şi din ingrediente naturale, cozonacul raw vegan poate fi o alternativă pentru persoanele cu intoleranţă la gluten sau lactoză. Pentru că nu conţine zahăr, chiar şi diabeticii îl pot consuma. Dar cu măsură.

de Redactia Observator

la 17.12.2018 , 17:49

Un produs obţinut fără coacere şi din ingrediente naturale, cozonacul raw vegan poate fi o alternativă pentru persoanele cu intoleranţă la gluten sau lactoză. Pentru că nu conţine zahăr, chiar şi diabeticii îl pot consuma. Dar cu măsură.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Cozonacul raw vegan este din ce în ce mai căutat în România