Antena Meniu Search
x

CRĂCIUN 2016 în Centrul vechi? Propunerea făcută de primarul Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea s-a întâlnit luni cu investitorii din Centrul istoric al Capitalei pentru a stabili modalități de colaborare astfel încât zona să devină, anul acesta, una dintre cele mai atractive de sărbători.

Primarul general Gabriela Firea s-a întâlnit luni cu investitorii din Centrul istoric al Capitalei pentru a stabili modalități de colaborare astfel încât zona să devină, anul acesta, una dintre cele mai atractive de sărbători.

Edilul general a lansat o invitație proprietarilor de restaurante și spații comerciale din Centrul istoric în vederea creării unui parteneriat, cu scopul includerii în premieră a Centrului vechi pe harta evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, a informat un comunicat al PMB.

"Sunt convinsă că mulți dintre dvs vă pregătiți deja pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm și mai mult aspectul Centrului istoric și aspectul orașului în general. În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piața Constituției, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare și Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în așa fel încât să împodobim tot Centrul vechi într-un mod deosebit, să creăm și aici atmosfera de sărbătoare, dar și în celelalte zone incluse în contractul pe care îl avem cu Luxten", a declarat Gabriela Firea, citată în comunicat.

Pe această cale investitorii și-au arătat disponibilitatea și interesul pentru proiectul inițiat de Municipalitate, mai ales în condițiile în care, prin această măsură, se urmărește creșterea numărului de vizitatori și au apreciat întâlnirea cu primarul general ca fiind o premieră.

Ei i-au solicitat sprijinul edilului Capitalei în rezolvarea anumitor probleme întâmpinate în desfășurarea activităților lor: limitarea accesului auto și aplicarea de sancțiuni, salubrizarea, amplasarea spațiilor dedicate fumătorilor sau sporirea nivelului de siguranță, se mai arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » CRĂCIUN 2016 în Centrul vechi? Propunerea făcută de primarul Gabriela Firea