Crăciunul, în varianta BIO
De Crăciun amatorii de produse ecologice vor schimba meniul pentru variantele tradiţionale. Cârnaţii bio sunt scumpi iar cozonacul ecologic lipseşte cu desăvârşire. Doar vinul cu certificat este din belşug. E drept la preţuri duble faţă de variantele de casă
De Crăciun amatorii de produse ecologice vor schimba meniul pentru variantele tradiţionale. Cârnaţii bio sunt scumpi iar cozonacul ecologic lipseşte cu desăvârşire. Doar vinul cu certificat este din belşug. E drept la preţuri duble faţă de variantele de casă
În pragul Crăciunului standurile de produse ecologice nu sunt luate cu asalt de clienţi. În schimb, cârnaţii tradiţionali, chiar şi fără certificat, sunt la mare căutare.
Alţi români, mai descurcăreţi, preferă să îşi procure singuri materiile prime. Producătorii spun că e greu să facă produse bio, iar cererea nu e prea mare.
Cea mai mare parte a producţiei ecologice din România se exportă în Europa de Vest. Cele mai căutate sunt lactatele şi ouăle.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰