Antena Meniu Search
x

Video Crăciunul, petrecut la terasă. Mulţi români şi-au făcut deja rezervare

Opţiunile pentru petrecerea de Crăciun nu sunt prea multe în acest an. Unii sunt însă hotărâţi să nu schimbe nimic din stilul de viaţă şi au făcut deja rezervări la restaurant. 

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 21:47

Vezi și
  • Oamenii vor putea sta la terasă până la ora 21 dar nu pot fi mai mult de şase.
  • Acest lucru este valabil dacă autorităţile nu schimbă regulile în ultima clipă.

Cu mai multe surse de căldură şi mâncare pregătită ca "la mama acasă", Crăciunul poate fi sărbătorit şi la terasă.

Ba chiar, mulţi oameni şi au făcut deja rezervările. 

Adrian - manager terasă: În fiecare zi primim telefoane pt rezervări, dacă mai avem deschis chiar și astăzi. În casă e puțîn mai cald dar cred că lumea s-a săturat să stea în casă deși avem libertate și cred că vpr vrea să iasă să ia cină in oraș așa cum eram.

Oamenii vor putea sta la terasă până la ora 21 dar nu pot fi mai mult de şase. Asta dacă autorităţile nu schimbă regulile în ultima clipă.

Adrian - manager terasă: În mod normal se ocupă mesele dar totul ține de temmperatura și de ce se intsmpla afară. Dacă e frig și plouă nu vine nimerni. 

Vremea ar putea fi mai bună cu noi decât vremurile

Crăciunul alb va lipsi şi anul acesta din cea mai mare parte a ţării, pentru că ninsori sunt anunţate în special în zonele înalte. În rest, vremea va fi mai caldă faţă de cea normală în perioada sărbătorilor, mai ales în sudul şi în sud-estul ţării. În Ardeal şi în nordul Moldovei, însă vor fi condiţii de ploaie în a doua jumătate a săptămânii viitoare.

Şi dacă nu vin oamenii la restaurant.vine mâncarea acasă.

Cristi - şef de sală: Salată de boeuf, piftie, chifteluţe, cozonac, toate făcute de noi aici. Este o comandă minimă care vine însoţită de un vin din partea casei. Pentru două persoane, se ajunge la 300 de lei, dar porţiile sunt foarte mari.

Chiar şi acasă, trebuie să respectăm reguli de Crăciun. Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ne recomandă să purtăm masca de protecţie dacă avem mai mulţi invitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Crăciunul, petrecut la terasă. Mulţi români şi-au făcut deja rezervare