Antena Meniu Search
x

Craiova: Elev de 16 ani, lovit cu ranga in cap de un licean

Aveau chef sa bata pe cineva. Si-au facut-o cu o bucata de fier, in plina strada. Un licean de 16 ani din Craiova va fi operat si va trai de acum incolo cu un surub in cap, dupa ce mai multi elevi de la un alt liceu l-au luat la pumni si picioare si l-au lovit.

Vezi și
Se intampla in jurul orei 18.00, imediat dupa orele de curs. La un colt de strada, elevul de 16 ani, impreuna cu doi amici, s-au intersectat cu un alt grup de 12 baieti, elevi la un alt liceu. Minori si ei. Fara motiv, acestia din urma au inceput imbrancelile. “De-aici au inceput sa sara cu pumnii si cu picioarele pe noi! Mentionez ca eu nu stiam pe niciunul dintre ei. Ei nu s-au oprit! Am apucat noi sa fugim, ca altfel nu se opreau niciodata!”, spune unul dintre elevii batuti.

In ploaia de lovituri, elevul de 16 ani ar fi fost lovit si cu o bucata de fier. “Era traumatizat. Nu mai putea sa respire. Nu mai putea sa mai vorbeasca. Si-avea o gaura in cap. Am sunat 112, la politie. Medicul mi-a spus ca baiatul meu a fost la o secunda de moarte!”, marturiseste mama elevului batut.

De la Craiova, mama baiatului s-a dus cu el la Bucuresti. I s-a spus aici ca ar putea fi nevoie de o interventie chirurgicala. Politistii au deschis un dosar penal.  “Agresorii din grupul respectiv au fost identificati toti si audiati de catre Sectia 1 de Politie”, a declarat comisarul sef Adrian Capraru, purtatorul de cuvant IPJ Dolj.

Daca sunt gasiti vinovati, risca intre sase luni si cinci ani de inchisoare. Baiatul lovit va mai sta in spital cel putin doua saptamani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Craiova: Elev de 16 ani, lovit cu ranga in cap de un licean