Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Craiovenii s-au imbulzit la usa unui hotel pentru a cumpara mobila scoasa la vanzare

A fost agitatie mare astazi intr-un hotel din Craiova. Hotelul va intra intr-un amplu proces de modernizare, asa ca tot mobilierul a fost scos la vanzare, la preturi de dumping.

de Redactia Observator

la 04.03.2013 , 14:01

Paturi matrimoniale, televizoare, scaune, veioze, aparate de aer conditionat. orice e bun de luat, mai ales daca pretul este unul de nimic. Craiovenii au dat navala la hotel, mai ceva ca in. "vinerea neagra" a reducerilor. “Preturile sunt accesibile: un pat matrimonial este 300 de lei cu tot cu saltea si alte elemente component. Televizoarele incep de la 60 de lei si ajung pana la 120 de lei cu diagonala de 51”, a declarat directorul hotelului. Florin Opris.

Ca de fiecare data, cand e vorba de chilipiruri, scandalul a fost inevitabil. Oamenii au fost nemultumiti ca marfa nu a ajuns pentru toata lumea.

Hotelul care are o capacitate de aproape 400 de locuri, a intrat intr-un amplu proces de renovare. Totul va fi schimbat, urmand ca in cativa ani sa devina parte dintr-un important lant hotelier international. Vorbim despre o investitie de sase milioane de euro.

Vezi și

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Craiovenii s-au imbulzit la usa unui hotel pentru a cumpara mobila scoasa la vanzare