Antena Meniu Search
x

Bărbat cu craniul zdrobit la păcănele, în Pitești, după ce s-a amuzat de ghinionul unui împătimit al aparatelor

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, cu fractură craniană temporală, după ce a fost snopit în bătaie, la păcănele.

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, cu fractură craniană temporală, după ce a fost snopit în bătaie, la păcănele.

Cei doi, care se aflau într-o sală de jocuri din Pitești, s-a luat la bătaie după ce victima ar fi făcut o remarcă ironică privind suma mare de bani pe care ar fi pierdut-o agresorul.

Astfel, seara s-a sfârşit la spital pentru victimă, iar agresorul a ajuns în arest, fiind reţinut pentru loviri şi alte violenţe.

Victima a avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură craniană temporală, o rană destul de gravă. Victima ar fi fost lovită de mai multe ori, în cap, cu un corp dur.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut agresor pentru 24 de ore, însă judecătoria Piteşti a dispus arestul la domiciliul pentru agresor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat cu craniul zdrobit la păcănele, în Pitești, după ce s-a amuzat de ghinionul unui împătimit al aparatelor