Antena Meniu Search
x

Cresc preţurile la cazare pe litoralul românesc

Preţurile la cazare au crescut ameţitor! Pentru o noapte în Mamaia, turiştii trebuie să scoată din buzunar chiar şi 300 de euro! De persoană. Cine n-are pretenţii prea mari, însă - nici la condiţii, nici la facilităţi - poate să meargă la hotelurile de două sau trei stele

Vezi și

Preţurile la cazare au crescut ameţitor! Pentru o noapte în Mamaia, turiştii trebuie să scoată din buzunar chiar şi 300 de euro! De persoană. Cine n-are pretenţii prea mari, însă - nici la condiţii, nici la facilităţi - poate să meragă la hotelurile de două sau trei stele

Acolo, preţurile sunt mai mici, dar - atenţie - nu prea mai sunt locuri! Până la sfârşitul verii, au fost rezervate aproape toate camerele. 

În prima zi cu preţuri majorate, Mamaia fierbe. De astăzi, o cameră într-un hotel de patru stele din Mamaia, în regim all inclusive, costă, în medie, 260 de lei de persoană. Cei care vor doar mic-dejun inclus, plătesc 170 de lei. Iar o cameră la un hotel de trei stele costă, de astăzi, 140 de lei. Aceeaşi situaţie e în toate hotelurile din Mamaia. Chiar dacă preţurile la cazare au crescut, de astăzi, cu 25 la sută. Motivul e cât se poate de simplu.

Familiile cu buget redus de vacanţă pot merge în sudul litoralului. Acolo, preţurile, oricum majorate, sunt mai mici decât în nord. O cameră la patru stele costă 135 de lei de persoană, în regim all inclusiv. Iar o cameră într-un hotel de trei stele, doar cu mic-dejun inclus, se cumpără cu 100 de lei de persoană. Cea mai ieftină cazare, în sudul litoralului, costă 60 de lei. Preţurile majorate sunt valabile până pe 15 august. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cresc preţurile la cazare pe litoralul românesc