Antena Meniu Search
x

Cîţu anunţă creşterea punctului de pensie în 2020, cu "cea mai mare valoare înregistrată vreodată în România"

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a susţinut o declaraţie de presă, în care a anunţat a doua rectificare bugetară a guvernului Orban.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.08.2020, 18:48

Vezi și
  • Ministrul Cîţu are mai multe propuneri
  • Este a doua rectificare bugetară

Ministrul Cîţu a precizat că, după 7 luni, suma cheltuită pentru investiţii este de 20 de miliarde de lei, cea mai mare sumă, în ultimii 10 ani. Ministrul a precizat că u fost suplimentate resursele pentru ministerul Transporturilor cu o sumă record.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, pentru Sănătate s-au alocat mai multe resurse faţă de bugetul iniţial, iar sumele au crescut cu 45%, iar dacă situaţia se înrăutăţeşte în a doua parte a anului există resurse, iar sumele vor fi suplimentate.

Ministrul Cîţu a precizat că vor creşte pensiile în 2020, iar punctul de pensie va avea "cea mai mare creştere pe care o vom vedea vreodată". 

Cîţu a precizat că această rectificare este doar o propunere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Cîţu anunţă creşterea punctului de pensie în 2020, cu "cea mai mare valoare înregistrată vreodată în România"