Antena Meniu Search
x

Observator Special! Cresterea in greutate afecteaza serios personalitatea

Cercetatorii americani continua sa redescopere gaura din covrig. De aceasta data, au facut o mandrete de studiu din care reiese un lucru sigur: cresterea in greutate iti afecteaza serios personalitatea.

Vezi și

Americanii se confrunta de o gramada de ani cu o mare problema: supraponderabilitatea. O gramada de oameni din Statele Unite dau peste cap acul cantarului, pentru ca nu au stiut sa-si reduca portiile de junk-food si de bauturi carbogazoase. De sport, nici pomeneala. Au prea multe programe la televizor ca sa se desprinda de canapea.

Cresterea in greutate poate deveni un cerc vicios, din care se iese mai greu. E usor sa scapi de trei, patru kilograme inestetice, dar e aproape infernal sa dai jos 30-40 de kilograme. Si atunci intervine acea indiferenta fata de propriul corp. Cercetatorii americani au mai descoperit o problema. Pe masura ce oamenii cresteau in diametru, le era din ce in ce mai greu sa ia decizii radicale. Mai ales cand venea vorba despre hotararile privind greutatea in exces.

Exista, insa, o gramada de dolofani care nu dau doi bani pe modul in care arata, lucru care se vede in modul in care se imbraca. Se poarta pantalonii stretch? Atunci stretch sa fie. Se poarta camasile pe corp? Atunci camasi pe corp sa fie. Interesant este ca acest gen de persoane frecventeaza salile de fitness. Daca au o anumita greutate, asta nu inseamna ca nu trebuie sa faca miscare. Chiar daca rezultatele nu se vor vedea in vecii vecilor.

In orice caz, stimati domni, daca nu ati rasfoit niciodata "Manualul manierelor elegante", sa stiti ca nu e nepoliticos sa intrebati o femeie cati ani are. Nu o intrebati niciodata cat cantareste!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Observator Special! Cresterea in greutate afecteaza serios personalitatea