Antena Meniu Search
x

Tânărul din Vaslui care a ucis tatăl a doi copii chiar în faţa porţii nu mai poate în arest preventiv şi a cerut să fie lăsat acasă

Tânărul din Vaslui care a îngrozit comunitatea după ce l-a ucis pe tatăl a doi copii chiar în faţa porţii sale, pentru că i-a luat lăutarii de la masă, nu mai rezistă în arest preventiv şi a cerut să fie lăsat acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.09.2019, 09:36

- Observator.tv - Profi Media

Tânărul din Vaslui care a îngrozit comunitatea după ce l-a ucis pe tatăl a doi copii chiar în faţa porţii sale, pentru că i-a luat lăutarii de la masă, nu mai rezistă în arest preventiv şi a cerut să fie lăsat acasă.

Alin V. a făcut o cerere să-i fie înlocuit arestul preventiv cu o pedeapsă mai uşoară, arestul la domiciliul sau controlul judiciar.

Ucigaşul din Bârzeşti vrea acasă, după ce l-a asasinat pe tatăl a doi copii chiar în faţa casei

Alin V, tânărul care a ucis un tată a doi copii, abia întors din străinătate pentru a-şi duce copiii la şcoală, a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blândă, arestul la domiciliul sau controlul judiciar. 

Pe acelaşi subiect

Cererea, adresată magistraţilor Tribunalului Vaslui, a fost respinsă, ca nefondată si mandatul de arestare prelungit cu încă 30 de zile.

Andrei venise din Anglia ca să-şi ducă copii la şcoală

Un tânăr de 32 de ani, din Vaslui, a venit din Anglia, de la muncă, să fie alături de copiii săi în prima zi de şcoală, însă nu a mai apucat. El a fost înjunghiat în gât, chiar în faţa curţii sale, de persoane încă necunoscute.

Andrei B., un tânăr de 32 de ani, tatăl a doi copii, venise din Anglia, de la muncă, să le fie alături celor doi copii în prima zi de şcoală. Înjunghiat în gât de Alin V., Andrei s-a mai târât câţiva metri, pe stradă, încercând să ajungă la familia sa, însă a pierdut prea mult sânge şi a murit în faţa porţii.

"A venit acasă să-si dea copii la şcoală şi uitaţi-vă că zace mort într-un şant. Ce păcat! Era un om atât de liniştit, săracul. A încercat cu ultimele forţe să ajungă acasă la soţie şi copii, dar n-a mai apucat", a declarat o rudă a lui Andrei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Vaslui care a ucis tatăl a doi copii chiar în faţa porţii nu mai poate în arest preventiv şi a cerut să fie lăsat acasă