Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bihor a stat câteva săptămâni cu prietenul său mort în casă, după ce l-a ucis

Un bărbat din Bihor a fost dat dispărut de câteva săptămâni, timp în care a fost căutat de mai multe ori atât de rude, cât şi de prieteni. El locuia într-o casă din Băiţa, judeţul Bihor şi nimeni nu ştia ce s-a întâmplat cu el. Corpul său a fost găsit fără viaţă, tranşat în bucăţi.

la 27.02.2019, 22:18
Bărbat din Bihor ucis de prietenul său, care a stat în casă cu cadavrul mai multe săptămâni

Un bărbat din Bihor a fost dat dispărut de câteva săptămâni, timp în care a fost căutat de mai multe ori atât de rude, cât şi de prieteni.

El locuia într-o casă din Băiţa, judeţul Bihor şi nimeni nu ştia ce s-a întâmplat cu el. Corpul său a fost găsit fără viaţă, tranşat în bucăţi, chiar în casa în care locuia cu prietenul său.

Bărbat din Bihor ucis de prietenul său, care a stat în casă cu cadavrul mai multe săptămâni

Crima a îngrozit comunitatea din Băiţa cu detaliile sale groteşti. Cei doi prieteni locuiau amândoi într-o casă din satul Băiţa, iar la un moment dat bărbatul dat dispărut chiar a fost căutat de localnici în împrejurimi.

Pe acelaşi subiect

Toată lumea a presupus că bărbatul ar fi părăsit satul şi a găsit de muncă în altă parte, însă în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, un localnic a raportat autorităţilor un miros pestilenţial în apropierea casei în care locuia dispărutul. 

Mai multe echipaje de poliţişti criminalişti au descins la faţa locului, descoperind în casa respectivă cadavrul secţionat al unui bărbat.

Principalul suspect, chiar prietenul decedatului

Poliţiştii l-au dus la audieri pe prietenul decedatului, care ar fi stat în aceeaşi casă cu cadavrul mai multe săptămâni, după ce l-ar fi ucis şi tranşat.

Coordonaţi de un procuror, poliţiştii au demarat cercetările pentru a determina cauzele şi împrejurările decesului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Bihor a stat câteva săptămâni cu prietenul său mort în casă, după ce l-a ucis