Antena Meniu Search
x

"Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu". Alexandra a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin, bărbatul care a ucis-o într-un acces de gelozie

"Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu" e unul dintre mesajele adresate de Alexandra partenerului ei de viață, Florin Oprea, care a ucis-o din gelozie.

"Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu" este unul dintre mesajele adresate de Alexandra partenerului ei de viață, Florin Oprea, subofițerul MApN care a ucis-o, marți seară, într-un acces de gelozie.

Florin Oprea, în vârstă de 35 de ani, şi-a urmârit, marţi după-amiază, concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit.

Alexandra, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi trăiau în concubinaj de mai mult timp, ei având împreună o fetiță de trei ani. Alexandra mai avea un băiețel dintr-o altă relație.

În octombrie 2017, Alexandra poza pe Facebook alături de Florin, iar într-un comnetariu i-a scris iubitului ei: "Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu".

Însă, recent, se pare că între cei doi apăruseră neînţelegeri, fiind posibilă chiar o despărțire.

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » "Te iubesc din tot sufletul, ești universul meu". Alexandra a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin, bărbatul care a ucis-o într-un acces de gelozie