Antena Meniu Search
x

Crimă teribilă în Piteşti! Un bărbat a fost UCIS ÎN BĂTAIE de către colegul de serviciu

Un bărbat de 43 de ani a fost omorât în bătaie, lovit cu bestialitate de un colegul de serviciu mai tânăr cu două decenii.

Vezi și

Un bărbat de 43 de ani a fost omorât în bătaie, lovit cu bestialitate de un colegul de serviciu mai tânăr cu două decenii. După un pumn, victima s-a izbit cu capul de marginea patului şi a murit.pe loc. Nenorocirea s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool. Agresorul a fost deja reţinut de anchetatori.

Cei doi colegi de serviciu, în vârstă de 20, respectiv 43 de ani, din Gorj, lucrau la o firmă de cablaje auto din Piteşti. Erau cazaţi la un hotel din oraş. Acolo s-a şi petrecut nenorocirea, după ce s-ar fi cinstit cu mai multe pahare. 

Scandalul ar fi început de la banii pe care i-ar fi dat fiecare pe băutură, chiar pe holul hotelului, spun martorii. Însă odată ajunşi în cameră, cei doi au început să-şi împartă... pumni şi picioare.

În faţa poliţiştulor, tânărul a povestit că bărbatul de 43 de ani a căzut şi s-a lovit cu capul de marginea patului. Iar medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut să îl salveze. Au constatat ... decesul. 

Criminaliştii au ridicat mai multe probe de la locul tragediei. Acum, tânărul riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Crimă teribilă în Piteşti! Un bărbat a fost UCIS ÎN BĂTAIE de către colegul de serviciu