Antena Meniu Search
x

Criminalul de la Perla va fi executat silit

Criminalul de la Perla va fi executat silit. Toată averea lui: o casă, o maşină şi un teren va fi scoasă la vânzare de soţul şi fata casierei care a murit împuşcată

Vezi și

Criminalul de la Perla va fi executat silit. Toată averea lui - o casă, o maşină şi un teren - va fi scoasă la vânzare de soţul şi fata casierei care a murit împuşcată

Cei doi vor să-şi recupereze despăgubirile câştigate în instanţă - 150 de mii de lei fiecare. Procedura presupune ca fiul lui Vlădan să fie dat afară din casa părinţilor. Averea criminalului nu acoperă însă valoarea daunelor. Iar băiatul său are şi el dreptul la daune. 

Era 5 martie 2012. Felicia Vlădan şi colega ei, casiera Mariana Bendre au sfârşit sub o ploaie de gloanţe în coaforul Perla din Capitală. Alte şase femei au fost rănite de Gheorghe Vlădan, cel care a decis să-şi omoare soţia din gelozie.

Cornel Bendre trebuie să primească 150 de mii de lei, drept despăgubiri pentru moartea soţiei sale sale. Şi tot atât ar trebui să ia şi fiica sa. De aproape un an aşteaptă executarea silită a bunurilor lui Vlădan. Este vorba de o maşină, un teren în Telorman şi casa în care a locuit împreună cu soţia lui, Felicia.

Bogdan Vlădan are şi el dreptul să primească 20 de mii de lei despăgubiri. Dar bunurile nu acoperă valoarea despăgubirilor.

Ca să nu piardă casa părintească, Bogdan Vlădan ar trebui să le despăgubească pe rudele casierei Mariana Bendre. Şi spune că nu are cum.

Rudele casierei au dat în judecată şi ministerul de Interne, pentru că Vlădan avea permis de port armă, deşi urmase un tratament îndelungat la psihiatrie. În plus, soţia lui îl reclamase la poliţie, în repetate rânduri, pentru că era violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Criminalul de la Perla va fi executat silit