Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea îi calcă pe urme naşului Gigi Becali

Suferă şi de hernie de disc aşa că pregăteşte atacul la sentinţa care l-a trimis după gratii pentru 6 ani şi 4 luni, după modelul lui Gigi.

Vezi și

Toţi greii fotbalului, condamnaţi în Dosarul Transferurilor, şi-au pus la muncă avocaţii. Între timp, rudele fac pelerinaj la închisoare cu pachetele.

Ieri, lui Borcea şi fraţilor Becali le-au fost refuzate pentru că aveau în ele cravate. 

Ca şi Alina Borcea, rudele lui Giovani şi Victor Becali au mers cu portbagajul plin şi sacoşile încărcate la Poarta Albă. Sică şi nepoţii n-au avut însă şi programare la vorbitor. Dar au aflat că, deocamdată, nu duc lipsă de nimic la închisoare.

Înainte să-l bage în puşcărie, fotbalul l-a băgat în spital pe Cristi Borcea. A făcut o operaţie de by-pass pe o arteră coronară blocată acum doi ani şi are hernie de disc. La fel ca naşul Gigi Becali, şi el încarcerat la Poarta Albă.

La secţia exterioară Valu lui Traian este acum doar Gigi. Borcea şi verii Giovani şi Victor vor afla abia după carantina de 21 de zile ce fel de regim au.

Şi lotul de la Rahova este grupat, deocamdată. Meme, Copos, Gică Popescu şi Jean Pădureanu, au împărţit aceaşi cameră o noapte. Aseară, Lordul de la Bistriţa a ajuns la spitalul penitenciarului Jilava.

La 78 de ani, Pădureanu are diabet sever şi a suferit, până acum, două accidente cerebrale. A fost adus la puşcărie direct din spital. I s-a făcut rău şi a ajuns la spitalul închisorii Rahova, dar cum nu există secţie de cardiologie, a fost dus la Jilava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Cristi Borcea îi calcă pe urme naşului Gigi Becali