Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea s-a prezentat la instanţa de judecată şi a povestit cum i-a dat mită lui Neculai Onţanu

Chemat de mai multe ori la tribunal ca să fie audiat, Cristian Borcea s-a hotărât să se prezinte totuşi astăzi la instanţa de judecată. Cu paşi destul de alerţi, semn că problemele la genunchi s-au mai ameliorat.

Vezi și

Chemat de mai multe ori la tribunal ca să fie audiat, Cristian Borcea s-a hotărât să se prezinte totuşi astăzi la instanţa de judecată. Cu paşi destul de alerţi, semn că problemele la genunchi s-au mai ameliorat.

A fost pentru prima dată după multe luni când Cristian Borcea a putut fi văzut la faţă. Îmbrăcat într-un costum gri şi cu o sacoşă roşie în mână, omul de afaceri a fost adus la Curtea de Apel Bucureşti la un loc cu alţi condamnaţi din penitenciar. În ultima vreme a stat mai mult la Spitalul Floreasca decât la închisoare, din cauza unor probleme la genunchi. Cu toate acestea, Borcea a stat mai bine de două ore în picioare în sala de judecată. A fost audiat ca martor în dosarul fostului primar Neculai Onţanu

În sala de judecată, Cristi Borcea a fost chiar şi mai explicit decât atunci când a stat de vorbă cu procurorii. Le-a spus judecătorilor că a primit de la Dragoş Dobrescu un milion şi jumătate de euro, a mai pus el 500.000, iar banii aceştia urmau să fie împărţiţi între Primarul Neculai Onţanu şi secretarul Toma Şutru. 

Ce-i drept, banii nu ar fi fost daţi direct, ci viraţi într-un cont administrat de secretarul Primăriei. Mita ar fi luat forma unor contracte fictive de vânzare- cumpărare.

Pe acelaşi subiect

"Am dat 2 milioane de euro pe un teren de 5000 de mp pentru care nu se putea obţine autorizaţie de construcţie, fiind străbătut de stâlpi şi reţele de înaltă tensiune."

Între timp, viaţa de... familie merge cât se poate de bine. Valentina Pelinel îl implică pe tatăl copilului ei în toate deciziile pe care le ia în legătură cu micuţul Milan. 

Cel mai aşteptat moment pentru ambii părinţi este eliberarea condiţionată a omului de afaceri şi apoi botezul  băieţelului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Borcea s-a prezentat la instanţa de judecată şi a povestit cum i-a dat mită lui Neculai Onţanu