Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea trebuie să se căiască - a căzut în ispită! I-o spune naşul Becali fostului acţionar dinamovist, acum internat în spital

Cristian Borcea rămâne şi în această noapte internat în spital, unde a ajuns pentru investigaţii la inimă. Medicii i-au făcut o coronarografie şi îl vor externa mâine. La început de an, a avut cine să-i dea palpitaţii.

Vezi și

 Cristian Borcea rămâne şi în această noapte internat în spital, unde a ajuns pentru investigaţii la inimă. Medicii i-au făcut o coronarografie şi îl vor externa mâine. La început de an, a avut cine să-i dea palpitaţii. Pe lângă vestea sarcinii Valentinei Pelinei, e chemat din nou în instanţă. Avocata cu care are o fată ar dori recalcularea pensiei alimentare de 1.500 de euro. Gigi Becali este singurul care îl mai susţine. Vrea să îl scape pe finul Cristian de ispita dorinţei.

De patimă vrea să-l scape şi actuala soţie, Alina. A declarat că nu va renunţa uşor la Cristian şi îi cere Valentinei să-i lase soţul în pace.

Pătimaşul Borcea suferă şi el. A fost dus, aseară, din Arestul Central, la spitalul Floreasca. Inima i-a făcut din nou probleme. În urmă cu patru ani, el a fost operat pe cord deschis de o echipă condusă de profesorul Brădişteanu.

Borcea are 5 bypass-uri şi 6 copii. Pe unul dintre ei l-a recunoscut la tribunal, în urma unui test de paternitate. Şi a fost obligat să-i plătească 1500 de euro pensie alimentară fetei pe care o are cu Simona Voiculescu. Avocata a făcut, acum, apel.

O problemă pentru Borcea, mai ales că urmează să fie tată pentru a şaptea oară. El şi Valentina ar fi fost prieteni de pe vremea când modelul era soţia lui Cristian Boureanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cristian Borcea trebuie să se căiască - a căzut în ispită! I-o spune naşul Becali fostului acţionar dinamovist, acum internat în spital