Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu este cunoscut pentru scandaluri monstru. Fostul politician şi-a târât fata de păr în plină stradă, cu ceva luni în urmă

Nu este primul scandal care îl duce pe Cristian Boureanu la secţia de poliţie. Anul trecut în toamnă, fostul politician a fost filmat când îşi târa de păr propria fiică pe stradă şi o băga în maşină.

Vezi și

Nu este primul scandal care îl duce pe Cristian Boureanu la secţia de poliţie. Anul trecut în toamnă, fostul politician a fost filmat când îşi târa de păr propria fiică pe stradă şi o băga în maşină.

Cristian Boureanu a fost filmat atunci când îşi agresa propria fiică. A târât-o de păr câţiva metri, până la maşină, ajutat de un alt individ. Adolescenta a strigat şi s-a zbătut. Martorul a sunat la 112 şi a reclamat faptul că o tânără este urcată cu forţa de doi bărbaţi într-un autovehicul.

Boureanu a ajuns la secţia 2 şi s-a ales cu dosar pentru rele tratamente aplicate minorului.

De la acel incident, fiica lui Boureanu s-a mutat definitiv la mama ei. Iar procesul pentru custodie şi un altul pentru daune morale sunt încă la stadiul de primă instanţă.

Episoadele turbulente cu Boureanu în prim-plan au tot ţinut paginele tabloidelor. În urmă cu doi ani, fostul parlamentar ar fi sărit să ia la pumni nişte ospătari, într-un club de pe litoral. Sau cel puţin, aşa s-au plâns angajaţii localului. Boureanu s-a justificat atunci că ospătarii au fost agresivi cu iubita lui. Şi acum o lună, un alt bărbat s-a plâns că Boureanu s-a urcat cu forţa în ATV-ul în care el era deja, a plecat cu el şi s-ar fi răsturnat.

Lucian Ştefan a apărut cu braţul în ghips şi a spus că aşteaptă rezultatele de la medicină legală, ca să-i facă plângere. Politicianul a susţinut atunci că reclamantul ar urmări să scoată bani de la el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Cristian Boureanu este cunoscut pentru scandaluri monstru. Fostul politician şi-a târât fata de păr în plină stradă, cu ceva luni în urmă