Antena Meniu Search
x

Cristian Cioacă, prima zi de muncă

Cristian Cioacă s-a întoars la muncă în această dimineaţă. Poliţistul va fi încadrat la Direcţia logistică din cadrul IPJ Argeş şi va trebui să respecte mai multe condiţii

Vezi și

 Poliţistul, condamnat în primă instanţă la 22 de ani pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, a fost băgat în silenzio stampa de către Curtea de Apel Piteşti care i-a interzis să vorbească cu presa. Cum nu are dreptul nici să şofeze, Cioacă şi-a dus copilul la şcoala cu maşina cumnatului.

Foarte atent cu fiul lui, Cristian Cioacă îl ia de mână şi pornesc spre poarta şcolii. În drum se întâlnesc cu o colegă a copilului căreia poliţistul îi zâmbeşte şi se dă puţin în spate ca să le dea voie celor doi să vorbească.

Mai marii Poliţiei din Piteşti sunt însă cei care decid asta, după ce vor analiza interdicţiile puse de judecători la eliberarea dispusă vineri de Curtea de Apel Piteşti.

Cert este că, după un an şi 3 luni de arest, fostul soţ al Elodiei părea nerăbdător să se întoarcă la muncă şi să îmbrace din nou uniforma de poliţist.

Cu toate că avea la dispoziţie două săptămâni pentru a face o cerere de revenire în activitate, el a depus-o încă de sâmbătă, în a doua zi de libertate.

Decizia de eliberare a fost contestată de procurori. O hotărâre finală în acest caz trebuie luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie până pe 20 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioacă, prima zi de muncă