Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca si mama Elodiei Ghinescu au tipat unul la altul in sala de judecata

Procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a inceput cu un scandal monstru. Mama avocatei si politistul au inceput sa tipe unul la altul, astazi in sala de judecata.

Vezi și

Jignirile au inceput sa curga in clipa in care judecatorul a citit o scrisoare in care fiul lui Cristian Cioaca o roaga pe avocata tatalui sau sa-l scoata din inchisoare. Mama Elodiei si-a iesit din fire si a inceput sa strige la Cioaca.

La randul lui, politistul a ridicat tonul, enervat de acuzatiile femeii. Mai mult, politistul le-a spus, mai in gluma, mai in serios, judecatorilor ca cea mai mare greseala a facut-o cand s-a insurat. Procesul a fost amanat.

Zambitor, ca intotdeauna, politistul a fost escortat astazi de gardieni in sala de judecata. Acolo s-a intalnit cu avocata lui. S-au sarutat, ca si data trecuta, pe obraz, spre suprinderea mamei Elodiei.

Dintre rudele lui Cioaca, doar sora lui i-a fost alaturi in sala de judecata. Fiul lui, care abia a invatat sa scrie, i-a trimis avocatei o scrisoare tulburatoare in care o roaga sa-i scoata tatal din inchisoare.

Procesul nu a fost lipsit de surprize. In numele baiatului, in sala de judecata si-a facut aparitia curatorul acestuia. A cerut daune uriase, de cinci milioane de euro, pentru cel mic, in cazul in care tatal sau va fi gasit vinovat.  Aceleasi daune le-a cerut si mama Elodiei Ghinescu.

Cioaca este in arest din 5 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca si mama Elodiei Ghinescu au tipat unul la altul in sala de judecata