Antena Meniu Search
x
LIVE

Cristian Cioaca si mama Elodiei Ghinescu au tipat unul la altul in sala de judecata

Procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a inceput cu un scandal monstru. Mama avocatei si politistul au inceput sa tipe unul la altul, astazi in sala de judecata.

la 02.04.2013, 13:20
Vezi și

Jignirile au inceput sa curga in clipa in care judecatorul a citit o scrisoare in care fiul lui Cristian Cioaca o roaga pe avocata tatalui sau sa-l scoata din inchisoare. Mama Elodiei si-a iesit din fire si a inceput sa strige la Cioaca.

La randul lui, politistul a ridicat tonul, enervat de acuzatiile femeii. Mai mult, politistul le-a spus, mai in gluma, mai in serios, judecatorilor ca cea mai mare greseala a facut-o cand s-a insurat. Procesul a fost amanat.

Zambitor, ca intotdeauna, politistul a fost escortat astazi de gardieni in sala de judecata. Acolo s-a intalnit cu avocata lui. S-au sarutat, ca si data trecuta, pe obraz, spre suprinderea mamei Elodiei.

Dintre rudele lui Cioaca, doar sora lui i-a fost alaturi in sala de judecata. Fiul lui, care abia a invatat sa scrie, i-a trimis avocatei o scrisoare tulburatoare in care o roaga sa-i scoata tatal din inchisoare.

Procesul nu a fost lipsit de surprize. In numele baiatului, in sala de judecata si-a facut aparitia curatorul acestuia. A cerut daune uriase, de cinci milioane de euro, pentru cel mic, in cazul in care tatal sau va fi gasit vinovat.  Aceleasi daune le-a cerut si mama Elodiei Ghinescu.

Cioaca este in arest din 5 decembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca si mama Elodiei Ghinescu au tipat unul la altul in sala de judecata