Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristian Popescu Piedone şi-a plătit cauţiunea cu un apartament şi mai multe maşini de epocă

Cristian Popescu Piedone şi-a plătit cauţiunea la DNA cu un apartament şi mai multe maşini. Procurorii au cerut 1,5 milioane de lei pentru a îl cerceta pe acesta în libertate

de Redactia Observator

la 29.12.2015 , 19:41

Cristian Popescu Piedone şi-a plătit cauţiunea la DNA cu un apartament şi mai multe maşini. Procurorii au cerut 1,5 milioane de lei pentru a îl cerceta pe acesta în libertate

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, pus de procurorii DNA sub control judiciar pe cauţiune de 1,5 milioane de lei, a prezentat marţi drept garanţii pentru acoperirea acestei sume un imobil şi mai multe maşini de epocă.

Piedone a fost pus, pe 18 decembrie, sub control judiciar pe cauţiune, stabilită la 1,5 milioane de lei, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu şi fals în legătură cu autorizarea clubului Colectiv.

Vezi și

În perioada în care va fi sub control judiciar, Cristian Popescu Piedone are interdicţie să părăsească ţara şi să se apropie sau să comunice cu ceilalţi inculpaţi şi cu martorii din dosar. Fostul primar trebuie să meargă la Poliţia Sectorului 4 în zilele stabilite prin programul de supraveghere, să se prezinte la DNA sau la instanţă ori de câte ori este chemat, să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa, să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de subzistenţă, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

De asemenea, procurorii DNA au instituit sechestru asigurător pe sume de bani şi alte bunuri ale lui Cristian Popescu Piedone. Sechestru asigurător a fost pus şi pe bani şi bunuri ale Aureliei Iofciu, Luminiţei Larisa Ganea şi Sandrei Ramona Moţoc, la data faptelor funcţionare în Primăria Sectorului 4.

Procurorii anticorupţie au deschis un dosar de abuz în serviciu după incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Cristian Popescu Piedone şi-a plătit cauţiunea cu un apartament şi mai multe maşini de epocă