Antena Meniu Search
x

Croaziera de lux in Portul Constanta: Peste 1.000 de turisti germani au vizitat Romania

La malul marii, s-a deschis sezonul de croaziere! Una dintre cele mai luxoase nave de pasageri din Marea Mediterana a acostat in Portul Constanta. Si a adus cu ea aproape 1000 de turisti germani.

Vezi și

Un orasel plutitor, luxos, plin de distractie, colorat si luminos. Asta ofera nava de croaziera. Iar turistii sunt dispusi sa plateasca.

Parca si munca e placuta intr-un asemenea loc. Dintre cei 521 de membri ai echipajului, 10 sunt romani. “Trebuie sa formam o echipa. Este placut dar este si greu totodata, sa fii departe de familie si de prieteni. Dar ai ocazia sa vezi ce altii doar in vise vad”, a explicat Laurentiu Gosoiu, angajat al navei de croaziera.

Nava de pasageri a facut doar o escala de 10 ore in portul Constanta. Iar in tot acest timp pentru pasageri au fost organizate excursii in Bucuresti, Delta Dunarii si Constanta. Vor pleca din portul nostru in aceasta seara, iar urmatoarea destinatie este Istanbul. Urmatoarele nave de croaziera care vor ancora in portul Constanta vor ajunge in 22 si 26 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Croaziera de lux in Portul Constanta: Peste 1.000 de turisti germani au vizitat Romania