Antena Meniu Search
x

Croazierele de lux, la mare căutare

Când vine vorba de vacanţe, unii nu se zgârcesc. Aşa se face că sute de români şi-au cumpărat bilete pentru o croazieră de lux, vara aceasta, pe unul dintre cele mai mari vase din lume.

Vezi și

 Cea mai scumpă cabină cumpărată de pasagerii români este de fapt un apartament şi a costat peste 8.000 de euro.

Grădini, străzi, piscine, restaurante, magazine, cluburi şi chiar parcuri de distracţie. Toate într-un singur loc, un oraş plutitor. Unul de lux, pentru care românii se înghesuie să prindă un bilet. Numai când vezi pozele te apucă suspinul.

Aproape 700 de români şi-au cumpărat deja bilete pentru croazierele pe care le va face din vară, în Mediterana, cel mai mare vas din lume. Oasis of the Seas.

Iar bugetul pare a fi cea mai mică problemă dacă ne gândim că românii au cumpărat bilete în cabine care ajung să coste până la 8.400 de euro.

E drept, pe lângă cazare au parte de toate mesele incluse, spectacole, acrobaţii. Primesc inclusiv acces nelimitat la sălile de fitness şi pe terenurile de sport.

Pentru cei care nu au câştigat la loto însă, agenţiile de turism vin şi cu oferte ceva mai accesibile dar şi cu promoţii. Ca să beneficieze de ele, Camelia se interesează încă de pe acum pentru o croazieră în luna mai.

Pentru Oasis of the Seas, care va naviga în Europa în această vară, au fost vândute deja 310 cabine pentru 694 de pasageri din România. Aceştia au plătit în total aproximativ 700.000 de euro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Croazierele de lux, la mare căutare