Antena Meniu Search
x

Cu ce se împodobesc brazii anul acesta

Bradul de Crăciun de anul acesta va fi împodobit cu globuri din sticlă frumos pictate sau cu trandafiri stilizaţi. Şi va avea cel mult patru culori în el

Vezi și

Bradul de Crăciun de anul acesta va fi împodobit cu globuri din sticlă frumos pictate sau cu trandafiri stilizaţi. Şi va avea cel mult patru culori în el

Asta, bineînţeles, dacă vreţi să aveţi un brad modern şi să fiţi în tendinţe. Colegii mei au fost la cumpărături au adunat informaţii preţioase pentru iubitorii de Crăciun.

Au apus vremurile când pomul de Crăciun era un amestec de culori - cu globuri strălucitoare şi multă beteală. Acum, specialiştii recomandă. simplitate şi bun-gust.

Iar românii sunt sensibili la noile tendinţe. Anul acesta, spre exemplu, s-au orientat spre culorile din hainele lui Moş Crăciun.

Cei mici, însă, nu acceptă aşa uşor ideea unui brad simplu. Pentru ei. pomul de Crăciun trebuie să fie unul încărcat.

Renul costă 180 de lei. Iar omul de zăpadă din spatele lui, 100 de lei. Globurile sunt ceva mai ieftine. Un set de 20 de bucăţi costă în jur de 70 de lei. Iar figurinele de crăciun au preţuri cuprinse între 2 şi 5 lei. Pentru un brad frumos decorat dar simplu, plătiţi între 100 şi 200 de lei. Părinţii nu ţin cont de bani, însă, atunci când e la mijloc dorinţa copilului.

Cine vrea să scape de nebunia împodobirii, poate să cumpere pomul de Crăciun gata aranjat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cu ce se împodobesc brazii anul acesta