Antena Meniu Search
x

Cu o experienţă de 20 de ani, un electrician şi-a pierdut viaţa în timp ce schimba un bec

Vechi angajat al Spitalului Judeţean din Vrancea, omul s-a deplasat la o fostă unitate medicală, ca să refacă reţeaua de iluminat.

Vezi și

 Vechi angajat al Spitalului Judeţean din Vrancea, omul s-a deplasat la o fostă unitate medicală, ca să refacă reţeaua de iluminat. Încerca să înlocuiască becul ars din vârful unui stâlp electric, când a atins un fir neizolat.

Bărbatul n-a avut nico şansă, după ce curentul electric i-a trecut prin corp. Pompierii i-au găsit trupul asigurat cu o centură, la câţiva metri înălţime, pe un stâlp din curtea fostului spital din Odobeşti. L-au asigurat din nou cu o coardă ca să-l coboare la sol.

Bărbatul de 54 de ani trebuia să înlocuiască becurile din incinta fostei unităţi medicale. S-a bazat pe propria experienţă şi nu a luat toate măsurile de siguranţă. Un singur moment de neatenţie i-a fost fatal.

Omul era însoţit de un coleg, care a lipsit zece minute. Când s-a întors n-a mai putut decât să sune la 112. Bărbatul era angajat de 20 de ani la Spitalul Judeţean din Focşani. Avea doi copii cu o asistentă care îi era colegă şi soţie. Inspectoratul Teritorial de Muncă va stabili cine trebuie să răspundă pentru moartea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cu o experienţă de 20 de ani, un electrician şi-a pierdut viaţa în timp ce schimba un bec